RAPSODI officieel van start!

groepsfotoNa een zorgvuldige voorbereiding is het eindelijk zover. De RAPSODI studie heeft de goedkeuring gekregen van de Medisch Ethische Toetsingscommissie. Met een aantal deelnemende centra hebben we tijdens een lunch officieel het startschot gegeven. Dit betekent dat we spoedig hopen te beginnen met de inclusie van de eerste deelnemer. Als u geïnteresseerd bent horen we dat uiteraard graag. Samen op weg naar een betere behandeling van psychose en schizofrenie.

deelnemen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s